Golfen

Een uitdagende golfervaring

Liefhebbers van de golfsport kunnen hun hart ophalen op de schitterende golfbaan van Landgoed Kasteel Engelenburg in Brummen. Deze historische plek, waar eeuwen geleden de adel op wild jaagde, huisvest nu een uitdagende 9-holes golfbaan met een par van 72. Ontworpen door golfbaanarchitect Donald Steel, is de baan aangelegd in een Engelse landschapsstijl en biedt het uitdagingen zoals een zware rough, waterhindernissen en diverse andere obstakels die zelfs de meest ervaren golfers zullen testen.

Een duik in de rijke geschiedenis

Stap binnen in de rijke geschiedenis van Kasteel Engelenburg. Met een verleden dat teruggaat tot ver voorbij de 19e eeuw, biedt het kasteel een betoverende reis door de eeuwen heen. Voor degenen die het historische Nederland willen ervaren, terwijl ze genieten van een sportief weekend, biedt de accommodatie in het Koetshuis of de Orangerie een perfecte uitvalsbasis.

De combinatie van sport, geschiedenis en natuur maakt golfen op Landgoed Kasteel Engelenburg een niet te missen ervaring voor zowel de fervente golfer als de casual bezoeker.

  • Even wat anders dan golfen?

    Naast het prachtige golfen biedt de omgeving van Kasteel Engelenburg ook fantastische mogelijkheden voor wandelliefhebbers. Deze regio, bekend om zijn weelderige groen en historische landschappen, is perfect voor iedereen die even wil ontsnappen aan de hectiek van alledag.

    Even wat anders dan golfen?
  • Fietsen in de omgeving van Kasteel Engelenburg

    Zoek je een actieve manier om de prachtige omgeving van Kasteel Engelenburg en de gemeente Brummen te verkennen? Stap dan op de fiets! De regio biedt diverse fietsroutes die je langs pittoreske dorpjes, uitgestrekte landerijen en langs de oevers van de IJssel voeren. Fietsen in deze regio is een geweldige manier om in je eigen tempo van de natuur te genieten en de lokale cultuur op te snuiven.

    Fietsen in de omgeving van Kasteel Engelenburg