Dorp Brummen

De groene omgeving en de vele karakteristieke, monumentale panden geven Brummen een vriendelijke uitstraling. Een heerlijke omgeving om gewoon te genieten van de dagelijkse bezigheden. In het compacte centrum vind je winkels en andere voorzieningen. Voor een kopje koffie, lekkere lunch of borrel strijk je neer aan het Marktplein. 

Activiteiten in Brummen

 • Eten en Drinken

  Even nieuwe energie opdoen tijdens je wandeling of fietstocht? Of uitgebreid genieten van gastronomische hoogstandjes?

  Eten en Drinken
 • Ontdek de omgeving

  Vanuit de Gemeente Brummen is er een groot scala aan ontdekkingsmogelijkheden, ga eens op pad in de omgeving en ontdek de verborgen parels

  Ontdek de omgeving
 • Overnachten

  Wanneer je extra wilt genieten van al het moois dat de gemeente Brummen te bieden heeft, dan kun je kiezen uit vele overnachtingsmogelijkheden.

  Overnachten
 • Golfen

  Liefhebbers van de golfsport kunnen hun hart ophalen op de schitterende golfbaan op Landgoed Kasteel Engelenburg in Brummen.

  Golfen
 • UITagenda

  Benieuwd wat zich afspeelt in de Gemeente Brummen? Hier vind U een mooi overzicht met de aankomende activiteiten en evenementen

  UITagenda

Ontspannen koffie momentje

In Brummen, aan de oevers van de IJssel, vind je de perfecte plek voor een ontspannen koffiemoment terwijl de kinderen zich uitleven. Met een waterpomp en speeltoestellen is het een waar paradijs voor de kleintjes. Dichtbij kun je het pontje naar Bronkhorst nemen, waar een kort tochtje je naar de kleinste stad van Nederland brengt. Brummen biedt zo een heerlijke combinatie van genieten voor jong en oud.

Meer info