Reizen en parkeren

Met de auto

Brummen ligt centraal in Nederland en is uitstekend te bereiken via verschillende snelwegen zoals de A1 en de A50. Volg vanaf deze wegen de borden naar Brummen. In het centrum en bij grotere attracties vind je diverse parkeerplaatsen waar je zowel kort als lang kunt parkeren. Veel van deze parkeerplaatsen zijn gratis, maar controleer altijd de lokale parkeerregels.

Veerpont

Wil je de IJssel oversteken vanuit Eerbeek of Brummen, bijvoorbeeld voor een bezoek aan het pittoreske Bronkhorst? Dan is de veerpont de beste en meest plezierige optie. Deze pont biedt plaats aan auto's, voetgangers en fietsers, waardoor het een ideale keuze is voor iedereen die de rivier wil oversteken.

De veerdienst is het gehele jaar operationeel, met uitzondering van perioden met ijsgang, hoogwater of wanneer de windkracht hoger is dan 7. Dit zorgt ervoor dat je bijna altijd kunt rekenen op deze schilderachtige en praktische manier van reizen.

Geniet van een ontspannen overtocht met prachtige uitzichten over de IJssel en arriveer in stijl in een van de kleinste en meest charmante stadjes van Nederland.