Mountainbiken

Mountainbiken in de gemeente Brummen biedt een unieke combinatie van avontuur en natuurbeleving. Omringd door de uitgestrekte bossen van de Veluwezoom en de gevarieerde landschappen van de IJsselvallei, vormt Brummen een perfecte uitvalsbasis voor mountainbikers van elk niveau.

De routes in Brummen leiden je door dichtbegroeide bossen, open heidevelden en langs de kronkelende rivier de IJssel, waarbij elke bocht een nieuwe verrassing onthult. Of je nu op zoek bent naar technische uitdagingen of ontspannen tochten door de natuur, de diversiteit van het terrein zorgt ervoor dat elke mountainbiker hier zijn hart kan ophalen.

Beide routes bieden een unieke manier om de Veluwezoom te ervaren, elk met een eigen startpunt maar met evenveel schoonheid en avontuur. Of je nu kiest voor de route vanuit De Heideroos of vanuit Station Eerbeek, je bent verzekerd van een onvergetelijke rit door een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Trek je helm aan, stel je fiets af en bereid je voor op een avontuur waar je nog lang aan terug zult denken!

Bekijk veluwe routes