Tonden

Tonden is een dorp waar de tijd langzamer lijkt te gaan, een plek waar je de kans krijgt om echt te ontspannen en te genieten van de eenvoudige dingen in het leven. Wandelaars en fietsers zullen zich hier thuis voelen op de vele paden die door de velden en bossen slingeren, elk met hun eigen unieke uitzichten en ontdekkingen.

  • De natuur in Tonden is rijk en gevarieerd. Van de bloeiende heidevelden in de late zomer tot de mistige bossen in de herfst, elk seizoen biedt zijn eigen charme en schoonheid. Het is ook een geweldige plek voor natuurliefhebbers en vogelspotters, met een verscheidenheid aan flora en fauna die het hele jaar door te bewonderen is.

  • Maar Tonden is meer dan alleen een natuurlijke oase. Het is een gemeenschap waar traditie en gastvrijheid hand in hand gaan. De lokale bevolking verwelkomt bezoekers met open armen en deelt graag de verhalen en geschiedenis die hun dorp zo speciaal maken. Of je nu op zoek bent naar een gezellige plek om te verblijven of wilt genieten van de lokale keuken, in Tonden vind je die warmte en welkom die zo kenmerkend zijn voor de Veluwe.

Bezoek Tonden en ervaar zelf de serene rust en ongerepte natuur die dit dorpje te bieden heeft. Het is de perfecte uitvalsbasis voor iedereen die de Veluwe en haar vele schatten wil verkennen. Laat je verrassen door de schoonheid van Tonden en maak herinneringen die je nog lang zult koesteren.