Summer-Night Express

Contact

VSM
Dorpsstraat 140
Beekbergen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Koop tickets

Beleef de avondzon op de Veluwe! Bekijk in de vroege avond de Veluwe eens op een andere manier, namelijk vanuit de rijdende stoomtrein! Geniet van het prachtige uitzicht tijdens een avondrit over de Koningslijn. Je komt ogen en oren te kort want de Veluwe is op zijn mooist tijdens het gouden uur.

Voorafgaand aan uw reis kan je een bezoek brengen aan station Beekbergen, het hart van een levend spoorwegmuseum: het Museumstoomdepot! Hier beleef je de tijd van vroeger met een zeer omvangrijke collectie materieel, een grote werkplaats, een prachtig oud stationsgebouw met een authentiek stationskantoor, een grote draaischijf voor het draaien van de stoom- en diesellocomotieven, een rijdende kolenkraan, waterkolommen, vleugelseinen, handbediende overwegen en nog veel meer.

Wanneer

  • Elke woensdag vanaf 24 juli 2024 t/m 7 augustus 2024 19.00 - 21.00 uurKoop tickets

Prijzen

  • De vertrektijd is om 19:00 uur vanaf het Museumstation Beekbergen (je bent hier rond 21:00 uur weer terug), op overige stations is geen mogelijkheid tot in- en/of uitstappen. Voorafgaand van de treinreis kan je tussen 18:00 en 18:45 een 45 minuten durend bezoek brengen aan het Museumstation Beekbergen.
  • Betaalmogelijkheden: PIN, Online